Produkty/FMS Series Späť

Prehľad


Kompresor s premenlivou rýchlosťou

FMS Series

FMS je najkompaktnejšia séria kompresorov s premenlivou rýchlosťou od Embraco. S výškou iba 123 mm dosahuje chladiaci výkon až do 265 W, čím pokrýva širokú škálu aplikácií na trhu s chladením pre domácnosti, od malých chladičov na víno alebo pivo až po veľké viacdverové chladničky. Takáto rozmanitosť aplikácií je možná, pretože napriek svojej veľkosti má rovnakú chladiacu kapacitu ako väčšie kompresory, ako sú VEG (203 mm) a VES (144 mm), čo vytvára potenciálne prostredie pre štandardizáciu. Malá veľkosť FMS navyše umožňuje optimalizáciu vnútorného priestoru zariadenia už vo fáze návrhu a zároveň robí technológiu s premenlivým výkonom dostupnejšou na celom svete.

PREJSŤ DO PRODUKTOVÉHO SOFTVÉRU
CHLADIVO

R600a

Aplikácia

LBP; MBP

PRESTAVENIE ZARIADENIA

4 - 11cc

PRESTAVENIE ZARIADENIA

100V; 115V; 220V

PRESTAVENIE ZARIADENIA

50 / 60Hz

Videá


VOĽBA PRODUKTU

Pre získanie podrobnejších informácií o modeloch v tejto rodine, vrátane simulovaných výkonnostných údajov pri konkrétnych podmienkach použitia, sa prihláste do nášho online softvéru pre výber produktov (PSS).

PREJSŤ DO PRODUKTOVÉHO SOFTVÉRU

Kompresory s variabilnou rýchlosťou

Kompresory s regulovateľnou rýchlosťou sú evolúciou k tým tradičným. Pre viac informácií navštívte našu stránku.

INFORMÁCIE O KOMPRESOROCH S VARIABILNOU RÝCHLOSŤOU

Táto stránka používa cookies. Pokračovaním v používaní tejto stránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Zistiť viac.

OK